Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Financování rozvoje vzdělávacích aktivit na SPŠ Bruntál z prostředků EU
Šulkovský, Lukáš ; Fišer, Jiří (oponent) ; Koleňák, Jiří (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku dotací z Evropské Unie. Pojednává o možném využití dotace z Evropských Strukturálních Fondů na podporu zvýšení odborného vzdělání v Moravskoslezském kraji. Využití těchto prostředků má dále vést ke snížení vysokého procenta nezaměstnanosti a zvýšení gramotnosti občanů.
Financování rozvoje vzdělávacích aktivit na SPŠ Bruntál z prostředků EU
Šulkovský, Lukáš ; Fišer, Jiří (oponent) ; Koleňák, Jiří (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku dotací z Evropské Unie. Pojednává o možném využití dotace z Evropských Strukturálních Fondů na podporu zvýšení odborného vzdělání v Moravskoslezském kraji. Využití těchto prostředků má dále vést ke snížení vysokého procenta nezaměstnanosti a zvýšení gramotnosti občanů.
Aplikace LEAN a TOC na řešení problému nízké kapacity řezacího stroje tkanin
Šimon, Jan ; Martínez, Felipe (vedoucí práce) ; Hykš, Ondřej (oponent)
Diplomová práce se zabývá aplikací metodiky LEAN a TOC na řešení problému nízké kapacity řezacího stroje tkanin. Cílem diplomové práce je aplikovat metodiku LEAN a TOC za účelem navrhování řešení pro neustálé zlepšování procesů řezání. Pro samotné řešení problému je využit zejména princip pěti kroků, který vychází z teorie omezení a který je popsán v teoretické části práce. V teoretické části jsou také představeny některé metody a nástroje štíhlého řízení, které jsou již ve firmě zavedeny a je tak představena i jejich konkrétní aplikace. Při zkoumání byl identifikován potenciální zdroj neustálého zlepšování. Tímto zdrojem jsou data, která cutter neustále posílá v průběhu své činnosti. V závěru je potom shrnutí výsledků a návrhů pro zlepšení, které vychází z použitých principů a také doporučení pro další zlepšování.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.